fbpx

Cursurile noastre - mai mult decât note

Beneficiile muzicii asupra corpului uman

01.

Fizice

Muzica, o formă complexă de stimulare auditivă, a fost subiectul unor studii extinse la nivel de cercetare pentru a înțelege efectele sale asupra corpului uman.

02.

psihice

Muzica are un potențial terapeutic semnificativ în ceea ce privește sănătatea mintală. Beneficiile sale psihice sunt documentate și susținute de cercetările din domeniul științific

03.

Emoționale

Cântatul dezvoltă și inteligența emoțională responsabilă de capacitatea unui individ de a percepe, controla și evolua emoțiile. 

Alege cursul care ți se potrivește!

Canto

Începător/Intermediar/Avansat

Îmbunătățește-ți abilitățile vocale și descoperă frumusețea vocii tale cu ajutorul lecții de canto personalizate. Cântul vocal nu este doar o artă, ci și o formă de terapie care poate îmbunătăți sănătatea ta fizică și mentală. Indiferent dacă ești începător sau avansat, profesorii noștri dedicați îți vor oferi lecții adaptate nevoilor și nivelului tău de experiență.

Pian

Începător/Intermediar/Avansat

Orele de pian vin în ajutorul tău prin îmbunătățirea capacității de procesare a informațiilor senzoriale, fapt ce se va reliefa și în performanța personală din oricare alt domeniu. Fiind un instrument complex, studiul acestuia cultivă disciplina și responsabilitatea.

Chitară

Începător/Intermediar/Avansat

Cântatul la chitară oferă o modalitate unică de a-ți exprima sentimentele și gândurile. Chitara este un instrument versatil care poate reda o gamă largă de emoții, de la bucurie și fericire până la melancolie și nostalgie. Aceasta îți oferă o cale pentru a-ți exprima creativitatea.

Vioară

Începător/Intermediar/Avansat

Vioara, instrumentul cu o bogată tradiție și o sonoritate inconfundabilă, te va învălui într-o lume plină de emoție și pasiune. Cursul nostru îți oferă libertatea de a te exprima liber, de a crea emoție, deconectându-te cu o mare ușurință de la activitățile cotidiene.

Percuție

Începător/Intermediar/Avansat

Indiferent dacă îți place muzica clasică sau preferi genuri mai moderne, precum jazz sau muzică electronică, cursurile noastre de percuție îți vor oferi o experiență muzicală captivantă și plină de energie. Vei învăța tehnici de lovire și tehnici de improvizație, astfel încât să poți să te bucuri de muzica ta preferată.

Teorie muzicală

Începător/Intermediar/Avansat

În educația fiecărui muzician stau la bază ani întregi de pregătire în teorie muzicală. Această materie are rolul de a te instrui în recunoașterea tuturor elementelor grafice din interiorul unei partituri, de a-ți cultiva și îmbunătății auzul muzical, și de a-ți îmbunătății citirea pentru a avea lejeritate în analiza unei lucrări și în redarea acesteia.

Limba Engleză

Începător/Intermediar/Avansat

Într-o lume tot mai interconectată, abilitatea de a comunica în limba engleză devine din ce în ce mai esențială. Cursul nostru de limba engleză oferă o oportunitate excepțională de a învăța și dezvolta competențele necesare pentru a discuta, scrie și înțelege limba engleză la un nivel avansat. Vei învăța să comunici eficient în diverse situații și să îți îmbunătățești încrederea în propria capacitate de a vorbi în public.

Ești pregătit să îți urmezi visul?

Vino să studiezi cu noi!