fbpx

despre noi

Despre

Artis Mundi

          Școala Artis Mundi este locul unde poți da frâu liber pasiunii tale, unde îți poți cultiva talentul și cu ajutorul căreia poți dobândi evoluție și apreciere.

          Activitatea școlii a început în anul 2019 cu ajutorul fondatorului Gavriluți Andreea Teodora și posedă un parcurs vast.

          De-a lungul timpului cursanții au avut parte de numeroase apariții în public, și au dobândit  premii importante în competițiile de profil.

          Personalul clubului este format din tineri absolvenți ai Universității Naționale e Arte George Enescu dar și al modulului phiso-pedagogic. Toți profesorii performează în specializarea proprie având de asemenea un palmares important dar și activitate scenică.

0
Înființată
0
Cursanți
0
Evenimente

Desfășurarea cursurilor

          Noi, echipa școlii Artis Mundi, ne desfășurăm orele aplicând strategii pedagogice moderne, iar procesul de învățare este gestionat cu mare atenție oferind cursanților noștri o experiență inedită într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă.
          Empatizarea este punctul nostru forte, astfel că adaptăm nivelul de predare a informațiilor în funcție de vârstă și de caracteristicile fiecărui elev. Totodată aplicăm diferite metode didactice manifestate prin jocuri sau exerciții, cu ajutorul cărora rezolvăm cu mult tact și înțelegere nevoile existente.
Personalitatea fiecărui cursant este unică și de asemenea o variabilă relevantă în ceea ce privește modul prin care profesorul va aborda susținerea orei.
          Datorită dragostei pentru artă și a experienței profesionale, dăm dovadă de multă flexibilitate, sociabilitate, spirit de observație, o bună capacitate de organizare, răbdare și perseverență.
          Abordăm o viziune vastă asupra cântului, întrucât dorim să sugerăm fiecărui membru din cadrul școlii noastre aspirația spre arta interpretativă și detașarea de tipologia unui simplu executant.
          Punem accent pe însușirea fiecărui element din scriitura unei partituri pentru a oferi o imagine clară, logică și bine structurată asupra acțiunilor ce trebuie a fi înfăptuite în redarea lucrării muzicale.

echipa noastră

Andreea-Teodora Gavriluți
Manager
Profesor de pian și canto
Andreea Moroșanu
Profesor de pian și canto
Andreea-Adnana Micu
Profesor de pian și canto
Gabriela Matcovschi
Profesor de chitară și canto
Bianca-Maria Stan
Profesor de vioară și pian
Andra Stoica
Profesor de pian și canto
Maximilian-Egidiu Ciuraru
Profesor de pian și canto
Constantin Torac
Profesor de percuție
Georgiana Ciornohac
Profesor de limba engleză

ești pregătit să îți urmezi visul?

Vino la cursurile noastre